עצירות ותנועת מעים עצלה..פתאום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/12/2014 | 11:30 | מאת: שם בדוי לחלוטין

שלום לכן, פעם הדביקו לי את התוית שיש לי מעי רגיש ומאז כל כאב בטן, עצירות, שלשול או בחילה מייחסים לזה(גוף נפש). אבל הפעם העצירות קשה עושה רושם שמערכת העיכול מתעצלת והקיבה מתקשה ולא נעים. בעזרת לחץ מצליחה קצת....בכמות קטנה ובמראה של ענבים קטנים. מה עצתתכן

03/01/2015 | 18:58 | מאת: אביטל זלצר

שם בדוי לחלוטין ממה שאת מתארת יצכן ויש לך יובש במעי הגס הגורם לך לאבני צואה. יש להקפיד על שתייה מרובה ( 2 ליטר מינימום ליום), אכילת מזונות רכים, רצוי מבושלים, יש להשרות בכל בוקר 2 כפות זרעי פשתן שלמים בכוס מים ל-20 דקות לפחות ולשתות על קיבה ריקה, כמו כן בכל ערב לאכול 2-3 שזיפים מיובשים מושרים בכוס מים רותחים. יש להקפיד ולאזן את התזונה ולצרוך פרוביוטיקה. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית