דבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2014 | 10:59 | מאת: אורי

האם מישהו יודע אם לדבש אכן יש השפעה חיובית על גוף האדם או שזה רק סוכר נטו ראיתי את הפוסט הבא בכנס דבורים של משרד החקלאות ושם אומרים שלדבש יש המון ייתרונות אבל במקומות אחרים מספרים שזה סתם סוכר ולא יותר. מצרף לכם לינק לכתבה https://www.facebook.com/Israeli.Ministry.of.Agriculture

29/12/2014 | 08:36 | מאת: אביטל זלצר

אורי שלום, בדבש יש רכיבים טובים ומזינים, לרבות מינרלים וויטמינים חיוניים וחשובים כפי שקראת במאמר וישנם מחקרים רבים המוכחים את יעילותו לגוף האדם. יחד עם זאת, אחוז הסוכר בו אכן גבוה ולכן יש לצרוך במתינות. אין בלבול, זה עניין של מינון. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית