יומן אכילה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/12/2014 | 08:35 | מאת: רועי

לבקשתך צירפתי יומן אכילה: בן 25. בריא. יומן אכילה: ארוחת בוקר: סלט ירקות ו-3 פעמים בשבוע ביצה קשה צהריים: כף אורז או כף פתיתים או תפוחי אדמה עם קציצה או עוף ערב: כף אורז לבן עם ירקות מבושלים ועוף או קציצה ועד 17:00 אני לא אוכל כלום האם אני צריך לשנות את התזונה שלי? האם התזונה שלי לא טובה? כי אני לא אוכל לחם ומתוקים CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

22/12/2014 | 09:24 | מאת: טובה בר-שאן

רועי שלום אכן כן רוב האוכל שלך מכיל שומן מהחי והפחמימות ריקות אכן כן אני הייתי משנה לך את התזונה בברכה ובהצלחה חג אורים שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית