פרופיל שומנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/12/2014 | 18:52 | מאת: רועי

CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl האם הפרופיל שומנים תקין לבחור בריא בן 25? האם התזונה שלי טובה?

15/12/2014 | 07:51 | מאת: טובה בר-שאן

רועי שלום הכולסטרול שלך גבוה וגם הLDL גבוה בעוד שהכולסטרול הטוב שלך מאוד נמוך בנוסף אתה אוכל הרבה סוכרים ולא עושה הרבה ספורט לא רשמת יומן אכילה אך לדעתי אחוז השומן הרווי שלך גבוה וכן כמות הפחממות הריקות בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית