ויטמין B8 - אינוזיטול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/12/2014 | 11:30 | מאת: שרי

שלום רב, גיליתי את נפלאות ויטמין B8 אינוזיטול, בחיפוש סוג תוסף/ים כמסייע לטיפול בחרדה, והפרעות פאניקה (כדי עלייה פתאומית בלחץ דם - תגובתי). מסייע לטיפטל בדיכאון, אלצהיימר, כולסטרול, הפרעות שינה ועוד.. אם הוא כה חיוני, ומשתווה להשפעת תרופות SSRI, ללא תופעות לוואי ונזק, מדוע אין להשיג את האינוזיטול בארץ??? בגלל מחירו היקר??? *INOSITOL PAWDER* בסדרת NOW (שיווק מרשל) מחירו 740 ש"ח לקופסא. אין להשיגו בארץ!!! שמתי לב שהאינוזיטול אפילו לא מככב בתוספים מקבוצת B קומפלקס, בחברות השונות. אם הוא כה חיוני, מדוע לא משלבים אותו במינונים הקטנים, ובכלל לא מוזכר??? אכן המחיר...? אז איך אוכל להשיגו? בברכה שרי

05/12/2014 | 05:26 | מאת: טובה בר-שאן

שרי שלום יש אבקת אינוזיטול לחברת NOW ויש תוסף ליפוטרופיק לחברת סולגר את יכולה לרכוז בבתי טבע בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית