תוסף "לקטיום"

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/12/2014 | 11:50 | מאת: קאמי

שלום לטובה ולאביטל, סופהרב/סולגר השיקה תוסף "לקטיום" - חלבון חלב (קזאין), המשתווה לתכונות חלב אם; לפי *ההתוויה; מקל על מצבי מתח וחרדה מסייע להפחית יתר לחץ דם הקשור בסטרס. תחושה של רוגע ושינה טובה... *במקום תרופות מקבוצת הבנזודיאזפינים... מה לסובל/ת מרגישות ללקטוז? שהרי התוסף על בסיס חלבון חלב ונגזרותיו? יש קשר, אין קשר? לא מציינים האם לתוסף תופעות לוואי אפשריות! תודה קאמי

04/12/2014 | 14:24 | מאת: אביטל זלצר

קאמי שלום המוצר לא מומלץ לרגישים לחלב. זה מופיע בהטוויות שעל המוצר. בברכה ובהצלחה אביטל

05/12/2014 | 00:53 | מאת: קאמי

אביטל שלום. תודה על תשובתך. היה לי חשד סביר שהתוסף לא מומלץ לרגישים ללקטוז! חבל מאד שמחלקת ההדרכה של סולגאר מהתלת בצרכן/ים, בלבד למכור! משם קיבלתי תשובה אחרת לגמרי..."לקחת ללא חשש!"

מנהל פורום תזונה טבעית