אלוורה - בלבול אחד גדול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/12/2014 | 12:53 | מאת: רמי

שלום רב, כבר כמה ימים אני קורא על משקה אלוורה, וכל מה שנוצר זה בלבול גדול עוד יותר. אשמח לדעה מקצועית. אני לא מדבר על אלוורה כמשהו חיצוני למרוח על פצעים וכוויות, אני מדבר על לשתות/לאכול אותו כמשהו שיטפל בדלקות בגוף, במערכת העצבים, ושאר "יתרונות" - ודווקא לא בגלל משהו במערכת העיכול. הבלבול נוצר מזה שמצד אחד יש את הכתבה הזו : ספק שיווקית ספק אמינה, אך בהחלט מדרבנת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4591666,00.html ומצד שני יש את הכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261597,00.html שאומרת שמצד אחד - במיצי אלוורה השקופים שנמכרים אין כלל את הרכיב הטיפולי של הג'ל...! ומצד שני, בחלק מהן יש את הaloin שנמצא כמסרטן... ! עוד קראתי (לא זוכר אם במאמר זה) שהמיצי אלוורה מופקים מטחינה של כל העלה. אז תקנו אותי אם אני טועה אך זה מסוכן... ?!?! לסיכומו של דבר, אני מתעניין לגבי משקה אלוורה של אלטמן, אשר לא מצויין כלל אם יש בו aloin או לא... ובאיזו כמות. בתודה מראש, רמי.

01/12/2014 | 13:33 | מאת: רמי

עדכון - במשקה האלוורה המדובר יש 0.1ppm aloin, האם זוהי כמות שמהווה סכנה?

01/12/2014 | 16:25 | מאת: אביטל זלצר

רמי שלום במוצר של אלטמן יש 99% אלוורה המופק בשיטה ייחודית השומרת על ערכיו התזונתיים. כמו כן, יש למוצר את האישור הבא" ISAC - The international aloe science council גוף עולמי רשמי המסמיך ומאשר מוצרי אלוורה - בוחן את איכות מיצוי האלוורה, ריכוז הרכיבים בו ומקור חומר הגלם. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית