פתיתי סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/12/2014 | 09:14 | מאת: עדנה

שלום, רק בשנה האחרונה התחלתי לקנות ולהשתמש בפתיתי סויה קטנים שאני מוסיפה למרק. והנה קראתי שבמחקר חדש מצאו שפתיתי סויה מזיקים איני זוכרת אם ללב או משהו אחר בגוף... ברור שמשתמשת בכמות קטנה במרק. האם ידוע לך על מחקר ומימצא כזה? ועוד שאלה - האם באמת יש בכלל איזה ערך לפתיתי סויה או שזה סתם מעבה את המרק או הדיסה. תודה עדנה

01/12/2014 | 16:22 | מאת: אביטל זלצר

עדנה שלום פתיתי סויה הנם חלבון מלא ומהווים תחליף מצוין לעוף במרק צמחוני. הכמויות שאת צורכת לא מהוות בעיה. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית