קלוריות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/11/2014 | 11:13 | מאת: רונית

אני בת 56 מטר 63שוקלת 69 ברצוני להרזות ולהגיע ל64 קילו כמה קלוריות עלי לאכול ביום כדי לרדת תוך חודש וחצי לאירוע מישפחתי

29/11/2014 | 05:46 | מאת: טובה בר-שאן

רונית שלום חשוב להדגיש שאינני אוהבת ירידות מהירות במשקל .כמו שיורדים מהר עולים מהר כפליים את רוצה לרדת 5 ק"ג בחודש וחצי .קשה מאוד המלצתי עם 1200 קלוריות ליום עם תנועה כל יום לפחות חצי שעה הליכה . תאכלי ירקות , פירות ,קטניות, אגוזים ,וזרעים ,דגים ,ביצה ליום \ תורידי מאפים קולות וסוכר בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית