כבד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2014 | 13:27 | מאת: דניאל

שלום, בבדיקות הדם שעשיתי נמצא שאנזים הכבד מעט גבוהה מהרגיל ממש גבולי . בהתייעצות עם הרופא נאמר לי לחזור על הבדיקה עוד חודש ואם עדיין נמצא האנזים גבוהה יש לעשות אולטרסונד. בנוסף הרופא אמר לי שזהו דבר נפוץ שאצל רוב האוכלוסיה האנזים נמצא גבולי בבדיקות הדם. השאלה שלי היא האם הייתן ממליצות לי להימנע ממאכלים מסויימים ? האם יש מזונות שיש לצרוך יותר כדי להאזן? אשמח להמלצות שלכן. תודה יום נעים

21/11/2014 | 16:15 | מאת: טובה בר-שאן

דניאל שלום במצבים אילה יש להוריד מכמויות מהחי בשר ,עוף ביצים מאכלים ומאפיים שומניים לאכל הרבה ירקות ומיצי ירקות . המלצתי החמה לא להסתפק בהמלצות הפורום וללכת ליעוץ נטורופתי בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית