דבש ושמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/11/2014 | 11:52 | מאת: טלי

שלום השאלה הראשונה שלי היא לגבי דבש. הבנתי שלא כדאי לבשל עם דבש כי בתהליך החימום שלו הוא מאבד ערכים ואף הופך ללא בריא. האם זה אומר שגם המתקת תה או משקה חם עם דבש לא מומלצת? השאלה השנייה היא לגבי שמן. עם איזה שמן הכי מומלץ לבשל ולטגן (לא טיגון עמוק)? תודה מראש

22/11/2014 | 07:01 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום ברגע שאת מבשלת את הדבש חלק מהויטמינים וחומרים טרפוייטים הולכים לאיבוד. אני נגד טיגון לחלוטין שמנים טובים הם שמן זיית ושמן קוקוס בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית