חוויאג' לאם מניקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/11/2014 | 20:11 | מאת: רלה

האם התבלין חוויאג' עוזר למנוע גזים בתינוק כאשר לוקחת אותו האם המניקה? כמה לקחת? איך לקחת ,באם זה נכון אודה לתשובתכם.

16/11/2014 | 08:18 | מאת: אביטל זלצר

רלה שלום לא ידוע לי על חוואיג' לטיפול בגזים. הרבי לשתות תה שומר והפחיתי ממזונות הגורמים לגזים כמו משפחת המצליבים (כרוב, כרובית וכו') וכמו כן מקטניות (חומוס, שעועית).עסי בעדינות את הבטן של תינוקך, אפשר גם לטפטף כמה טיפות של שמן אתרי לבנדר למי האמבט כדי להרגיע.זכרי שמערכת העיכול של תינוקך עדיין בשלבי התפתחות, ככל שיגדל, כך תפחת התופעה. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית