בעיה עם פרות וירקות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/10/2014 | 11:58 | מאת: גאיה א

שלום, אני טבעונית כבר כמה שנים, וכרגע בשלב שבו הייתי רוצה להכנס לתזונה שהיא יותר טבעית וחיה. אני לא מתכוונת לוותר לחלוטין על אוכל מבושל, ההתמקדות שלי להכניס יותר פירות וירקות חיים ולא מעובדים אלא בצורתם השלימה. אך יש לי בעיה- מאז שאני זוכרת את עצמי לא הסתדרתי עם פירות וירקות חיים. את הירקות אני אוכלת תמיד בצמוד למשהו, פירות כמעט אף פעם, ורק עם אני מכריחה את עצמי. עכשיו למשל אכלתי תפוח, הוא טעים לי אבל אחרי כמה ביסים אני התחלתי להרגיש שקשה לי יותר ויותר לבלוע, עד שרפלקס ההקאה עבד ולא יכולתי לסיים את התפוח. עם פירות הדר זה הרבה יותר קשה לי החמיצות שלהם לא מאפשרת לי להמשיך יותר מארבע ביסים. וכל המישמישים, אפרסקים וכו' אני לא מסוגלת לגעת. זה נורא מעציב אותי כי חשוב לי לחיות חיים שקרובים לטבעיות כמה שיותר, תזונה זה חלק גדול ואני לא מצליחה לעשות את הצעד הזה. מה הבעיה בעצם? ומה אני יכולה לעשות? תודה רבה לכל העונים

01/11/2014 | 17:36 | מאת: טובה בר-שאן

גאיה שלום חשוב שנאכל אוכל שמתאים לנו אם לא מתאים לך אז מאכלים מסוימים תאכלי חיים ואחרים תחממי . בברכה טובה בר- שאן

03/11/2014 | 21:45 | מאת: שגית

היי גאיה, שייקים זאת דרך נהדרת להכניס פירות לתפריט . יש אינספור אפשרות לשילובים .בטוח תמצאי משהו שמתאים לך.

מנהל פורום תזונה טבעית