דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/09/2014 | 22:42 | מאת: מעיין

שלום אני כבר חודשיים מתנזרת מגלוטן (למעט שיבולת שועל גסה) וירדה לי הנפיחות בבטן אבל לא הרזיתי באופן משמעותי. אני אוכלת מאד בריא (קינוא, כוסמת, אורז מלא, ירקות, קטניות פירות וחלבון מן החי). האם לאור הרצון לרזות כדאי להתחיל לאכול לחם כוסמין/שיפון ולחזור לדגנים מלאים חוץ מחיטה. כשאני לא אוכלת לחם אני יותר אוכלת אורז לבן, תפ"א אם אני לא מאורגנת עם אוכל בריא בחוץ. אני מאד פוחדת שתחזור לי הנפיחות בבטן אם אוכל שיפון/כוסמין תודה

28/09/2014 | 15:15 | מאת: טובה בר-שאן

מעיין שלום הורדת הגלוטן היא לא תמיד ערובה להרזייה .כי את מחליפה את זה בכמות גדולה של אורז לבן ותפוחי אדמה . אולי ישש מקום ללכת לתזונאית ולבנות איתה תוכנית המתאימה למצבך. בברכה ובהצלחה שנה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית