מיץ סלק

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/09/2014 | 17:18 | מאת: אנה

שלום רב יש לי נטיה לשילשולים בעכבות תרופות שאני מקבלת, רציתי לדעת אם מיץ סלק עלול להחמיר את המצב ?אני מתכוונת לשילשולים וכיצד שותים את מיץ הסלק האם בצורה הטיבעית ללא בישול? סוחטים במסחטת מיצים? בתודה מראש אנה

26/09/2014 | 13:33 | מאת: טובה בר-שאן

אנה שלום קשה לי מאוטד לענות לשאלתך הראשונה כיוון שאינני יודעת איזה תרופות את לוקחת . 2. מיץ סלק עדיף לשתות כמיץ טבעי .ניתן לשלב אותו עם גזר. 3. יש מיצי סלק מבושלים כמו בורשט שחלר מהערכים המבריאים נפגעים בבישול. בברכת שנה טובה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית