סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/09/2014 | 14:28 | מאת: דפנה

שלום רב, האם מאכלים מסויה לא מותתססת הם לא מומלצים למאכל ומדוע. האם ניתן לדעת איזה מוצרים מותססים. אין שום סימן לכך ע"ג האריזה. אולי ידוע לך איזה מוצרים מותססים. תודה, דפנה

20/09/2014 | 23:07 | מאת: אביטל זלצר

דפנה שלום סויה שעברה תסיסה המיסו, נאטו וטמפה, רוטב סויה (טאמארי, קיקומן או שויו). מי שלא עברו תסיסה הם הטופו, חלב סויה וחלבון סויה העשוי מקמח סויה. עוד על סויה תוכלי לקרוא במאמר שאני מצרפת לך כאן: http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=372&ArticleID=4004 בברכת שנה טובה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית