חומצות שומן חיוניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/09/2014 | 20:20 | מאת: תומר

שלום. יש לי שאלה לגבי Omega 3 ואני מאוד אודה לכם אם תבהירו את הנושא הזה. אני רוצה לצרוך את Omega 3 ממקור צמחי בלבד, אבל אני מאוד מתוסכל מהשמועות שחומצת השומן ALA שמצויה בשמן צמחי לא מומרת טוב לנגזרות EPA ו-DHA שמצויות בשמן דגים. האם אתם יכולים להפריך את השמועות האלה?

26/09/2014 | 13:36 | מאת: טובה בר-שאן

תומר שלום לצערי אינני יכולה להפריך שמועות אילה כיוון שחלק מהאנזימים המבצעים תהליך זה פועלים גם על אומגה 6 לכן עדיף לצרוך כבר שמן דגים שיש בו כבר EPA בברכת שנה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית