שומן בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/09/2014 | 15:00 | מאת: שומן בריא

אם אני אוכלת שומן בריא למשל ממקור של פשתן, סומסום מלא, טחינה מלאה.... האם לאורך זמן יכול להיות לי בשל כך כבד שומני? אני שואלת כי אני אוכלת הרבה מהשומנים הללו ביום - כמות של לשלך 2 כפות טחינה גולמית מסומסום מלא + עוד כ 200 גרם סומסום מלא+ כ 50 גרם פשתן. חוץ ממקור שומן זה אני לא צורכת כלל שומן בטח ובטח לא ממקור חי, לא גבינות ולא בשר. תודה

16/09/2014 | 19:13 | מאת: טובה בר-שאן

שומן בריא שלום אין לי תמונה מלאה של יומן האכילה שלך ומצבך הבריאותי .כך שאנני יכולה לנבא לך והגיד לך בוודאות שלא יהיה לך כבד שומני. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

16/09/2014 | 21:09 | מאת: תשובה לתגובתך

חוץ ממה שתארתי אני אוכלת בעיקר ירקות. כמעט ולא אוכלת פחמימות. גם לא אוכלת מוצרי חלב ולא בשר. והשומנים שתארתי אלו השומנים היחידים בתפריט שלי. בוודאי ובודאי שאיני אוכלת אוכל מעובד,ממתקים, שתיה מתוקה, עאוכל משומר וכד... אלה הכל טבעי כמה שיותר. האם עלי לחשוש מכמות השומנים שאני אוכלת?

מנהל פורום תזונה טבעית