מלח

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/09/2014 | 15:39 | מאת: מלח

שלום כחלק משמירה על תזונה בריאה אני מפחיתה בצריכת המלח. שמעתי כי במקום מלח שולחן עדיף לאכול מלח ים אטלנטי או מלח סלעים . שאלותי הם: 1- האם מלח ים אטלנטי או מלח סלעים אכן בריאים יותר ממלח שולחן? 2- האם גם הם מזיקים? כלומר - אמנם בריאים יותר ממלח שולחן אך גם מהם אין לצרוך הרבה. או שמהם אפשר לצרוך ללא הגבלה? 3- במה הם בריאים יותר ממלח שולחן? 4- מה מבין השניים: מלח ים אטלטי לעומת מלח סלעים- מה מבין שניהם עדיף יותר? תודה

13/09/2014 | 06:53 | מאת: טובה בר-שאן

מלח שלום 1. אכן מלח ים אטלנטי יותר טוב כיוון שהוא מכיל מנרלים רבים ולא רק נתרן. 2. כמות גבוהה של מלח זה גם תזיק שני סוגי המלחים טובים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית