לאביטל- מולטיויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/09/2014 | 22:57 | מאת: רינת

שלום רב. אני בת 33, נוטלת זיפרקסה,סרוקסט ודפלפט כרונו-תרופות המרוקנות ויטמינים מהגוף, כגון: חומצה פולית, סידן, ביוטין, יוד, מלטונין, סלניום, ויטמין d. ברצוני לדעת: האם נטילת מולטיויטמינים יעילה למצב זה ולא עלולה לגרום לאיזשהו נזק( בגלל שנוטלת תרופות מירשם אלה ובכלל)? אם לוקחת את המולטיויטמין לא בזמן נטילת התרופה, האם לא נגרם נזק כלשהו? בתודה מראש על תשובתך, רינת.

05/09/2014 | 17:30 | מאת: טובה בר-שאן

רינת שלום אכן את צודקת התרופות שאת לוקחת מרוקנות חלק מהויטמינים והמינרלים לכן חשוב מאוד לקחת מולטיוויטמין במיוחד המכילים ויטמיני B ומגנזיום .ולהפך את מונעת נזק. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית