תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/09/2014 | 21:13 | מאת: אור

שלום, אני בהריון ומאוד נזהרת עם מאכלים מסויימים שאסור לאכול בהריון. לא שמתי את תשומת ליבי לכך שבגלידה שקניתי(שממנה אני אוכלת יום יום) מצויין שמכילה כורכומין וכלורופיל, קראתי קצת באינטרנט ורשום שצריך להתייעץ עם רופא לפני שימוש בחומרים אלה. האם אסור לי להמשיך לאכול זאת? האם גרמתי נזק כלשהו לי או יותר חשוב לעובר? אשמח לתשובה מהירה. מאוד דואגת ועד שאלך לרופא זה כמה ימים.

05/09/2014 | 17:28 | מאת: טובה בר-שאן

אור שלום כלורופיל הוא נפלא הוא נמצא בכל העלים הירוקים ומחזק את הדם . כורכומין הוא אנטי דלקתי והוא תבלין נפלא שההודים משתמשים בו תדיר . אין שום בעיה תרגישי נפלא בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית