בטטה שהצמיחה גבעולים ועלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/09/2014 | 21:40 | מאת: טלי

שלום רב, קניתי בטטה לפני מס' שבועות, ובשבוע האחרון היא הצמיחה גבעולים ועלים קטנים. האם זה בסדר לאכול אותה? הבנתי שאם זה קורה למשל בתפו"א זה רעיל, אבל הם בכל אופן לא מאותה משפחה אז לא יודעת אם זה קשור...אודה לתשובתך.

05/09/2014 | 17:33 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום הבטטה לא שייכת לסולניים אך ברגע שהיא מוציאה עלים הבטטה עצמה מתפרקת לכן עדיף לקחת פקעת שלא יצאו עלים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

14/08/2017 | 12:18 | מאת: מגי

בטטה שהיתה הסל הירקות הצמיחה שורשים , שמתי במים ויצאו גבעולים ועלים אבל הבטטה נרקבה וזרקתי אותה,מה ניתן לעשות עם השורשים של הבטטה אפשר לשים בכלי עם מים ? זה ימשיך להצמיח עלים ? אודה על תשובה מגי

07/09/2018 | 13:08 | מאת: אבירם

אבל האם אפשרי לאכול במידה ואין ברירה? אגב, היית מורה שלי לביולוגיה בתיכון לפני 20 שנה.

מנהל פורום תזונה טבעית