אכילת דבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/09/2014 | 15:21 | מאת: מרווה

האם דבש שאינו מחומם אלא מגובש בריא וניתן לאכול ממנו כפית מידי יום? מהן הסגולות של הדבש?

02/09/2014 | 08:55 | מאת: אביטל זלצר

מרווה שלום ניתן לכתוב עמודים שלמים על נפלאות הדבש ויתרונותיו הבריאותיים. הדבש מכיל המון מינרלים וויטמינים חיוניים. יחד עם זאת, מאחר ואנו צורכים ממנו כמויות קטנות (כפית-שתיים ליום) ערכיו התזונתיים הופכים להיות זניחים ומבחינה תזונתית אפשר לומר שהוא מקור לסוכרים בלבד. אכילת כפית דבש ביום היא פינוק נפלא אם אין רקע של סוכרת. לבריאות אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית