סודה לשתייה טבעית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/08/2014 | 18:58 | מאת: הדס

שלום רב, קראתי מאמרים רבים אודות נפלאות סודה לשתייה בתצורתה הטבעית ולא כפי שנמכר בסופר. אשמח לדעת מה הכוונה בסודה לשתייה טבעית והיכן רוכשים אותה. תודה ושבוע טוב

24/08/2014 | 08:22 | מאת: טובה בר-שאן

הדס שלום אין לי מושג למה את מתכוונת סודה לשתייה טבעית . סודה לשתייה נתרן פחמתי יכול להתקבל בתגובה בין נתרן הידרוקסיד (NaOH) ופחמן דו-חמצני (CO2) . תוצר התגובה הוא סודה לשתייה (NaHCO3). בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

25/08/2014 | 09:39 | מאת: הדס

המאמר היה באתר בשם "תרופות טבעיות שעובדות" ונאמר בו כי יש לו יכולת טיפולית גבוהה במחלות סרטניות, כגון סרטן ערמונית ועוד. רציתי לדעת באם שימוש בסודה לשתייה מהסופר היא טובה? תודה שוב

24/08/2014 | 12:14 | מאת: אלי

שלום רב להדס, אשמח אם תרשמי את שם המאמר, המחבר, כתב העת והתאריך בו פורסם המאמר האחרון שקראת בנדון, ובוודאי לאחר שאקרא אותו יהיה ברור מה הכוונה של סודה טבעית לשתייה, ואשמח להתייחס לשאלתך. אלי

01/09/2014 | 16:49 | מאת: דינדין

את הסודה שהתכוונת היא ממש לא הסודה שמיוצרת בארץ, בטח קראת על ה"בורג'ומי" שאלה הם מים בנוצרים בתהליך טבעי בגיאורגיה והם נורא בריאים לגוף!!! כל מי שעלה מבריה"מ יודע את זה ומוכרים את זה בחלק מהחנויות הרוסיות בארץ, מומלץ בחום!!! תנסי זה מים מבעבעים ויש להם טעם וריח מוזר קצת אבל בריא ביותר!!!

מנהל פורום תזונה טבעית