ירקות אורגניים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/08/2014 | 18:53 | מאת: יעקב

האם באמת מומלץ לצרוך ירקות אורגניים על בסיס קבוע? מה מיוחד בירק קייל איזה תכונות יש בו?

24/08/2014 | 20:56 | מאת: אביטל זלצר

יעקב שלום מומלץ לצרוך ירקות ופירות אורגניים מאחר ואינם מכילים כמויות גדולות של ריסוסים רעילים ובכך מחזקים מאוד את המערכת החיסונית ומקלים על הכבד במלחתמו נגד כל הרעלים הנכנסים לגופינו. לגבי קייל - זהו כרוב הנחשב היום לסופר פוד.עשיר ביותר בנוגדי חימצון ובחומרים אנטי דלקתיים.מכיל המון מינרלים ווטמינים.הקייל מכיל חומר אנטי סרטני ואנטי מקרוביאלי ומומלץ ביותר. בברכה אביטל

24/08/2014 | 21:23 | מאת: יעקב

תודה רבה על ההסבר לא יכולתי לקבל אתה זה יותר מפורט,עכשיו אני מבין יותר את חשיבות האורגני תודה

07/09/2014 | 11:43 | מאת: ריבי

שלום, מדוע תוצרת אורגנית הנמכרת בחנויות טבע נראית במקרים רבים כמו אשפה? אולי משום שהמזיקים שלא רוססו גורמים לפגיעתם בתוצרת הלא מרוססת, כמו שאנשים שלא חוסנו נגד מחלות שמקובל לחסן- לוקים בבדרך הטבע במחלות שכנגדן לא חוסנו? ריבי

מנהל פורום תזונה טבעית