תזונה בריאה ללא בישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/08/2014 | 14:55 | מאת: מיה

שלום מה היית ממליצה לי אם אהיה בערך חודש במקום ובמצבים שלא אוכל לבשל ועדיין אני חייבת תזונה בריאה? חשוב לציין שתהיה ללא גלוטן. האם לדוגמא לאכול אורז לבן וירקות זה בסדר? כי בחוץ זה כמעט כל מה שאוכל לקנות (בשר ודגים אני כמעט לא אוכלת) תודה

24/08/2014 | 20:46 | מאת: אביטל זלצר

מיה שלום אורז לבן או קינואה, פירות, ירקות, אגוזים וגרעינים מכל הסוגים. הנבטת קטניות כמו מאש או עדשים תסייע לך לשמור כל ערכים תזונתיים. קרקרים ופרכיות אורז עם טחינה או ממרח שקדיה.

מנהל פורום תזונה טבעית