טופו..יוצרת גזים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/08/2014 | 18:29 | מאת: אליזבט

האם יש מצב שאכילת טופו ( אחרי טיגון קל) יוצרת נפיחות וגזים? ועוד קטנה... האם הטיגון של טופו ( במחבת יבשה) מוריד מערכה התזונתי? תודה

17/08/2014 | 08:28 | מאת: צי

אם את יודעת למה לשאול ? ולמה לאכול טופו ? האם באמת מוצרי סויה תעשייתיים מתאים למערכת העיכול שלך . ברור שלא , לכן הגזים .פרות אוכלות סויה מחוסר ברירה ,זו קטנית מהונדסת לרעה וזולה מאד לייצור ,וזה מה יש להן באבוס רק כי זה זול למגדל . אבל לפרות יש יתרון עליך -להן יש 4 קיבות והמון זמן לעכל ולהעלות חזרה לסיבוב נוסף בפה . אז הן מסתדרות וגם ,למי איכפת אם הן מפליצות ? היפנים אוכלים סויה רק אחרי שעברה התססה -או בעברית קלה ,קודם נאכלה על ידי חיידקים . לכן ,סויה לא נועדה למאכל אדם אבל בעזרת לובי מהחזקים בעולם נחשבת לכזאת .למה לא תנסי NATTO ?

מנהל פורום תזונה טבעית