כורכומין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/08/2014 | 19:47 | מאת: מעיין

שלום רב, רציתי לשאול מהי הצורה הטובה ביותר לצרוך כורכום כדי להפיק ממנו את מרכיב הכורכומין בדרך הכי טובה לבריאותנו? האם באבקת כורכום טחון שקונים בכל מקום או כמו שראיתי בטלוויזיה בצורת השורש? האם האבקה פחות טובה? כי אני לא מצליחה למצוא בסביבת מגוריי את הכורכום בצורתו הגולמית. בקיצור, איך אני אמורה לצרוך כורכום בצורה הבריאה ביותר ובאיזו כמות? בתודה מראש, מעיין.

18/08/2014 | 16:29 | מאת: טובה בר-שאן

מעיין שלום במזון כדי שהכורכום יספג הוא חייב לבוא ביחד עם פיפרין (פלפל שחור ) בכמוסות ברוב המקרים הם באים ביחד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית