לא מצליח להשמין - האם יש קשר לרגישות לגלוטן?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/08/2014 | 11:15 | מאת: אייל

שלום פורום, שמי אייל ואני שוקל כ- 60 קילו לגובה של 175. דוד שלי שיש לו את אותו מבנה גוף, אמר לי שבמשך כל חייו הוא לא הצליח להשמין עד שהוא עשה בדיקה,גילו לו רגישות לגלוטן והוא התחיל לאכול גלוטן free. ומאז הוא מעלה ממש יפה במשקל. אשמח להבין את התהליך, כיצד זה ייתכן. אגב אני מרגיש שהבן שלי מאוד רגישה לאוכל ויש לי כמה יציאות במהלך יום ממוצע והיציאות הן בדרך כלל רכות. תודה מראש, אייל

14/08/2014 | 08:04 | מאת: טובה בר-שאן

אייל שלום צליאק זו רגישות לגלוטן שגורמת להרס המעי וחוסר של ספיגת המזון המעוכל.הדבר הפשוט ביותר לעשות זו בדיקת דם בדיקת נוגדנים לטרנסגלוטאמינאז, ואז תהיה יותר חכם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית