פוליפ באף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/08/2014 | 12:13 | מאת: מ

שלום\אני בן 25 וסובל מפוליפ באף. האם התזונה הטבעית יכולה לעזור לפולים באף? אין לי חוש טעם ולא ריח וקשה קצת לנשום מאף ואינני רוצה לעבור ניתוח או להשתמש בתרופות קונבציונליות. אשמח לפתרונות מהתזונה הטבעית תודה

14/08/2014 | 08:00 | מאת: טובה בר-שאן

מ שלום פוליפים באף יכולים להגרם ממס' סיבות חלק מזה יכול לנבוע מרגישות ואלרגיות למזונות מסוימים. לכן המלצתי לא להסתפק בהמלצות הפורום ולפנות לנטורופטית שתשב איתך ותאבחן מה יכול להיות הגורם ותתן לך טיפול מתאים. אין ספק שתזונה טבעית ללא אלרגנים יכולה לעזור מאוד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית