לחם ללא גלוטן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2014 | 23:44 | מאת: מור בן דוד

כמה לחמניות או פרוסות נטול גלוטן ניתן לאכול ביום והאם זה משמין? עברתי בדיקות ונמצא שאני אלרגית לחיטה ולמוצרי חלב עברתי לאכול מוצרי חלב סויה ועיזים ולחם ללא גלוטן את האמת אין לי הרבה זמן למטבח ובפועל יוצא מצב שאני על שני פרות ביום ושלוש לחמניות עם ממרח גבינת עיזים אשמח לעזרה

11/08/2014 | 19:36 | מאת: אביטל זלצר

מור בן דוד שלום התזונה אותה את מציינת לא מספיקה ואין בה כדי לספק את צרכייך. מה עם דגנים ללא גלוטן כמו קינואה ,אורז, כוסמת, מה עם קטניות כמו שעועית, חומוס, עדשים, מה עם חלבונים...לאורך זמן את תצרי חסרים תזונתיים. את חייבת לשלב גם סלטים, מעט שומנים בריאים כמו שמן זית, אגוזים וזרעים. לא צריך זמן למטבח, צריך הבנה ורצון. כשתזונתך תהייה מאוזנת, לא תצטרכי לצרוך יותר מלחמנייה ביום. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית