שומן שלא משמין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/08/2014 | 22:26 | מאת: d

כל ערב אני אוכלת סלט גדול מאאוד. כמות של למשל- 3 קולורבי + 3 עגבניות + 3 גמבות. ביחד עם הסלט אני אוכלת כ 3-4 כפות של טחינה גולמית + כ 200 גרם סומסום מלא. השאלה שלי היא- האם יכול להיות שבגלל כמות הסיבים הגדולה אז השומן שבסומסום ובטחינה לא נספג בגוף אלא ישר יוצא ולכן אני גם לא משמינה מכמות זו של טחינה וסומסום למרות שמדובר בכמות לא קטנה של שון. תודה

06/08/2014 | 14:22 | מאת: אביטל זלצר

d שלום כמות הטחינה שאת אוכלת אין בה די לגרום להשמנה. השומן מהטחינה הוא שומן בריא שהגוף וידע לפרק ולהפיק ממנו אנרגיה. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית