השםעה על בריאות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2014 | 18:01 | מאת: דני

טובה שלום, מתכבד אני להזכירך שבתאריך 11 ביולי שאלתי שאלה בנדון בפורום זה, ועליה טרם ענית. האם היא נפלה בין הכיסאות? על תשובתך אודה. בברכה, דני

27/07/2014 | 06:56 | מאת: טובה בר-שאן

דני שלום אודה לך אם תחזור ותכתוב לי את שאלתך בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

27/07/2014 | 10:17 | מאת: דני

טובה שלום, לבקשתך אני חוזר על שאלתי מ-11.7, שנכתבה כתגובה לתשובתך מאותו תאריך. מערכת העצבים שלי תקינה, ועד כה (אני בן 79) לא הייתה לי בעייה רפואית כלשהי בהקשר למערכת זו, למרות שאני שותה מזה שנים רבות 3-2 ספלי קפה/אספרסו, עם חלב (ותמיד עם ממתיק מלאכותי, כדי להימנע מסוכרת). ואשר להשפעה משתנת, מה רע בהשתנה אחת לשעתיים? הובהר לי שהיא לא גורמת להתייבשות, והאורולוג אומר שמצב ערמוניתי (מוגדלת מזה עשרות שנים, אך יציבה, עם תרופה אחת) - טוב. לסיכום, האם ה"חסרונות" של הקפה עולים על יתרונותיו החשובים, אותם פירטתי בשאלה קודמת, לאור תשובתך, כאמור? בברכה, דני

מנהל פורום תזונה טבעית