כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/07/2014 | 22:15 | מאת: מאיה

היי, רציתי לשאול אילו מזונות רצוי שאצרוך, או תוספים טבעיים, במידה ויש לי כולסטרול מעט גבוה?

22/07/2014 | 07:36 | מאת: טובה בר-שאן

מאיה שלום לאכל הרבה ירקות כלומר ירקות בכל ארוחה להוריד את כמות המוצרים מהחי. לאכל קטניות כמו שעועית ,אפונה, חומוס ,עדשים , . תוסף יש את הפיטוסטרולים שהוא מונע ספיגה של כולסטרול . ולעשות תנועה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

22/07/2014 | 14:18 | מאת: חגית

הייתה לי גם את הבעיה הזאת והפסקתי לאכול גבינות , ציפס ושמנים. תחילת זה הוריד לאט לאט אבל כדי לייצב את כל הנושא הזה בבדיקות החלטתי להתייעץ עם נטורופת שבנוסף לשינוי האכילה אצלי הציע לי גם לקחת יוביקווינול, תוסף שעזר בתהליך היום ב''ה הבדיקות בסדר.

מנהל פורום תזונה טבעית