אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/07/2014 | 16:22 | מאת: לירן

שלום , אני נוטל אנזימי עיכול (זים קל )יחד עם הארוחות כדי להקל על תסמינים של כבדות לאחר ארוחות , גזים , ובטן תפוחה שמתי לב למשהו משונה בעניין אנזימי העיכול כשאני פותח את הקופסה של אנזימי העיכול לראשונה ונוטל במשך כשבוע אנזימי עיכול הכל בסדר , אבל לאחר כשבוע נראה שאנזימי העיכול "לא עובדים" ובמקום שהתכולה של הכדור תהיה 100% צבע לבן יש נקודות כהות בפנים בערך ב 5% מהתכולה האם מרגע הפתיחה של הקופסה אנזימי העיכול מתחילים לאבד את התכונות שלהם ? יש לציין שזה קרה לי עם כמה קופסאות אציין שאני שומר את הקופסה של האנזימים בקירור כל הזמן במקרר תודה על העזרה

13/07/2014 | 10:34 | מאת: טובה בר-שאן

שלום כנראה הכדור פשוט התקלקל יש להתקשר לחברה ולדבר איתם בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית