נזקים ויתרונות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/07/2014 | 21:47 | מאת: דני

ג.נ. אילו חומרים מזיקים, אם בכלל, יש בקפה, ואיזה נזק מוכח הם גורמים למשתמש? ולעומת זאת, אילו חומרים בריאים יש בקפה, ואילו יתרונות מוכחים יש לו? בברכה, דני

11/07/2014 | 10:30 | מאת: טובה בר-שאן

דני שלום בקפה יש קפאין שמשפיע על מערכת העצבים ,וגם משתן . ולכן תלוי במינון היתרון יכול להפוך לחיסרון. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

11/07/2014 | 16:12 | מאת: דני

טובה שלום וברכה, מערכת העצבים שלי, למיטב ידיעתי, תקינה - עד כה (אני בן 79) לא הייתה לי בעיה רפואית כלשהי בהקשר למערכת זו, למרות שאני נוהג לשתות קפה הפוך או אספרסו עם חלב (תמיד עם ממתיק, כדי להימנע מסוכרת). ואשר להשפעה משתנת, מה רע בהשתנה אחת לשעתיים? יש לי, אומנם, ערמונית מוגדלת, אך היא במצב יציב מזה עשרות בשנים, והאורולוג טוען שמצבה טוב (עם כדור אחד ביום כתרופה). בברכה,

מנהל פורום תזונה טבעית