נשירה ושיער דליל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/07/2014 | 13:10 | מאת: קורין

שלום, אני צמחונית כבר כמעט שנה וטבעונית לסירוגין .. במהלך השנה האחרונה הנשירה שתמיד היתה לי החמירה והשיער שלי נעשה דליל מתמיד! יש לציין שעשיתי בידקות דם ושום דבר אינו חסר לי - אני גם לוקחת B12. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השיער המלא שהיה לי? תודה מראש

11/07/2014 | 10:28 | מאת: טובה בר-שאן

קורין שלום חבל שלא ציינת את מה את אוכלת , התחושה שלי שאת לא אוכלת מאוזן כנראה חסר לך חלבונים וחומצות שומן חיוניות . יש מקום לאכל קטניות דגניים מלאים הרבה אגוזים וכמובן הרבה ירקות ירוקים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

11/07/2014 | 11:14 | מאת: קורין

תודה על התגובה... אני אוכלת מאוזן לרוב- בוקר סלט פירות עם גרעינים ואגוזים, או דייסת שש עם חלב סויה. לצהריים - קטניות עם דגנים לפעמים וברוקולי/קייל/כרוב ניצנים/ קפואים ירוקים אחרים. ובערב אני אוכלת סלט ירקות גדול עם טחינה. הייתי רגילה בעברי לאכול כל צהריים עוף עם תוספת.. והרבה קוטג... ושיערי היה בסדר. יש רעיונות? תודה מראש

מנהל פורום תזונה טבעית