שלום לך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/06/2014 | 16:20 | מאת: עשב חיטה

1- כמה קלוריות יש ב 100 גרם של עשב חיטה? 2- אם אין לי מסחטה? אייך אני יכולה לצרוך את עשב החיטה? שמעתי שלא לאכול את העשב כי הסיבים עלולים ליצור חסימה במעיים ושאם אין מסחטה אז יש ללעוס כמות קטנה בפה, לבלוע את המיץ שנוצר ולירוק את הסיבים שנשארו- אם כך אז מהי הכמות המומלצת ליום? כמה עשב חיטה בצורה כזאת עלי לצרוך ביום? תודה

28/06/2014 | 21:14 | מאת: אביטל זלצר

עשב חיטה שלום. אם את מתכוונת לצרוך עשב חיטה על בסיס קבוע ולא רוצה לרכוש מסחטה, קני אותו סחוט וקפוא. שותים 30 מ"ל על קיבה ריקה כל בוקר. אין שום דרך אחרת לצרוך אותו. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית