קפאין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/06/2014 | 18:13 | מאת: אנדריי

אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה אבל יש לי שאלה בקשר לקפאין. אני יודע שקפה ללא קפאין הוא גם לא בריא ולא מומלץ בכמות גדולה אבל האם גם תה ללא קפאין הוא לא בריא ולא מומלץ?

16/06/2014 | 15:39 | מאת: אביטל זלצר

אנדריי שלום. תה ללא קפאין הוא מומלץ.בעיקר אם הוא תה ירוק. כמובן שגם זה במינון נכון. בברכה אביטל

20/06/2014 | 22:41 | מאת: אליהו

שלום, האם יש נזק (ואם כן, מהו?) בשתיית 2 ספלי קפה(עם חלב) ביום, מומתקים בסכרין/סוכרלוז, כאשר מדובר במי ששותה קפה מזה שנים רבות ונהנה ממנו הנאה רבה, וממש לא נהנה מהימנעות ממנו? בברכה, אליהו

מנהל פורום תזונה טבעית