פתח תקוה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/06/2014 | 23:45 | מאת: שולהליטה

לטובה בר-שאן אני בת 70 לאחרונה עשיתי בדיקת צפיפות עצם והמליצו על לקיחת כדורי קלציום האם אפשר להמליץ על תזונה נכונה וכן איזה כדורים יש להמליץ. אודה לך אם תכווני שולהליטה

16/06/2014 | 15:13 | מאת: אביטל זלצר

שולהליטה שלום, יש לצרוך מזונות העשירים בסידן כמו כרוב, שקדים, אגוזים וזרעים. מצרפת לך לינק ובו טבלה מצויינת של ערכי סידן http://www.yaelclinic.co.il/%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%9F.htm כמו כן, יש לזכור שמרגע הפסקת הוסת, כמות הסידן הנספגת מהמזון היא מועטה ולכן בהחלט מומלץ לצרוך תוסף. קיימים הרבה סוגים בשוק המלצתי לצרוך מוצר המכיל את שלושת סוגי הסידן:פחמת הסידן, גלוקונט הסידן וציטראט הסידן ולהקפיד לצרוך אותו ביחד עם ויטמין C (מומלץ עם כוס מיץ תפוזים סחוט טרי) ועם ויטמין D2 המסייעים לספיגתו. ההרכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית