כרובית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/06/2014 | 13:54 | מאת: נטלי

התחלתי לתת לבת שלי כרובית מבושלת והיא אוכלת צלחת שלמה ואוהבת את זה אבל לפעמים יש כתמים חומים קטנים על הכרובית ואף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות עד שמישהו אמר לי שזה סימן לכיני צמחים. זה יכול להזיק אם היא אכלה את זה כבר כמה פעמים? ומה לעשות לפעם הבאה?

13/06/2014 | 09:24 | מאת: אביטל זלצר

נטלי שלום. למזון שאנו אוכלים, לוקח בד"כ 4-24 שעות והוא יוצא את הגוף כך שגם אם צרכתם מזון נגוע או מקולקל, זה יצא את הגוף. לגבי הכתמים, הפרידי את הפרחים של הכרובית ובעזרת סכין, הרחיקי אותם לפני הבישול. דאגי תמיד להרתיח, כדי להרוג במידה ונשארו מזיקים על הכרובית. בברכה ולבריאות אביטל

11/02/2017 | 14:03 | מאת: מיקה

אנחנו מקפידים על מזון אורגני, מן הסתם יש יוצר חרקים ומזיקים על הירקות. אפיתי עכשיו ברוקולית ותוך כדי אכילה בנזוג שלי גילה שהיא נגועה בעשרות כינים. האם צריכים לדאוג לגבי מה קורה למי שאכל ממנה לפני הממצא הזה? ומה ניצן לעשות בכדי לוודא שלא יהיו לו טפילים. תודה!

מנהל פורום תזונה טבעית