תמציות - המשך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/04/2014 | 11:04 | מאת: מאי

תודה ומה לגבי קוקוס ושקדים? גם מהם ניתן להכין תמצית ואם כן אז איזה קוקוס? גרוס שמוכרים בשקית? חתיכות גדולות מפרי קוקוס ? (אין עכשיו בחנויות זו לא העונה) תודה

17/04/2014 | 19:47 | מאת: אביטל זלצר

מאי שלום. כדי להפיק תמציות טבעיות מקקוס ושקדים, יש להשתמש במכשור מיוחד שגורם לבפרדה וזיקוק השומן שבהם. התוצאה תתן שמן שקדים או שמן קוקוס אותם תוכלי לרכוש בחנות - כמובן מכבישה קרה. התמציות הללו הן פחות תמציות של טעם אלא יותר שמנים. בברכת חג שמח אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית