איך נהנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/04/2014 | 09:05 | מאת: אבי

שלום, האם (ואיך) אפשר להנות מתזונה טבעית, כאשר לא אוהבים תחליפי חלב ומאכלי סויה למיניהם, וכאשר הירקות האהובים עלי הם רק עגבניה, מלפפון, פלפל, צנונית, בצל, גזר, אבוקדו,קולרבי, כרוב רגיל (לא ניצנים), כרובית, פטרוזיליה ושמיר? והאם אפשר לקבל בתזונה כנ"ל מספיק סידן, ויטמין D וויטמין B12? חג שמח. אבי

15/04/2014 | 12:54 | מאת: מיה

שלום תזונה טבעית זה לא רק ירקות ופירות. תאכל טחינה משומשום מלא, שקדים, אגוזים, קטניות, פחמימות מורכבות ושמנים בריאים. להוריד כמה שיותר מזון מתועש זה העיקר... דרך אגב אני אוכלת כך כמה שנים והגוף עבר שינוי לטובה ובנוסף רזיתי המון ועל קפה 3 פעמים ביום אני לא מוותרת! גם אני לא אוהבת תחליפי חלב ויוצא שבשלוש כוסות נס קפה אני שמה מעט חלב רגיל שזה יוצא 3/4 כוס חלב ליום וזה ממש לא נורא. העיקר שכל השאר ב90% בריא מאוד. נתורופית אמרה לי שלא כדאי לוותר על מזון מהחי אלה לצמצם וגם בזה יש וויטמינים. בהצלחה!

17/04/2014 | 13:15 | מאת: לי

אם אתה הולך על דיאטה כזאת רצוי שתתייעץ עם דיאטנית או תברר טוב טוב מה אתה צריך לאכול בשביל שהגוף ישאר במצב מאוזן. מה גם שאם יש חוסרים מסוימים תמיד אפשר לקחת תוספים. אני טבעונית ולכן לא אוכלת מוצרי חלב כלל, ואני מקבלת סידן וויטמין D מתוסף סידן ומגנזיום ציטראט נוזלי בתוספת ויטמין D3, וB12 מתוסף שנקרא B12.

מנהל פורום תזונה טבעית