פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/04/2014 | 19:45 | מאת: ליאור

שלום , התחלתי לקחת פרוביוטיקה פעמיים ביום לפני כחודש . מאז שהתחלתי לקחת את הפרוביוטיקה (בהתחלה היה מדובר בפרוביוטיקה של NOW - gr8 dophilus ולאחר מכן בג'ארו דופילוס ) מאז שאני לוקח את הפרוביוטיקה היציאות שלי נהיו מאוד רכות (באותה התדירות - פעם ביום ) ובעלות ריח רע ובמידה ואני לא לוקח את הפרוביוטיקה במשך יום או יומיים היציאות הן רגילות מוצקות ונורמליות בלי ריח רע האם להמשיך לקחת את הפרוביוטיקה או להפסיק? והאם מדובר בתופעת לוואי נורמלית או חריגה ? ולמה זה קורה? תודה מראש על העזרה והייעוץ

10/04/2014 | 11:25 | מאת: אביטל זלצר

ליאור שלום. לאורך צינור העיכול, שוכנים 3 ק"ג חיידקים חלקם טובים וחלקם פחות. פרוביוטיקה מסייעת להגדיל את אוכלוסיית חיידקי המעיים הטובים- כלומר- אלה שעיקר תפקידם הוא לעזור לנו בעיכול המזון. מהי הסיבה שבגינה התחלת לצרוך פרופיוטיקה ? בברכת חג שמח אביטל

10/04/2014 | 13:03 | מאת: ליאור

התחלתי לקחת מאחר וככל הנראה יש לי קנדידה ברמה גבוהה בגוף עשיתי בדיקת צואה ונתגלתה רמה גבוהה של קנדידה . האם עליי להמשיך עם הפרוביוטיקה על אף תופעות הלוואי הנלוות אליה ? ניסיתי 2 סוגים (NOW + גארו דופילוס) ובשניהם קיימות תופעות הלוואי הללו

מנהל פורום תזונה טבעית