שייק טבעי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/04/2014 | 01:48 | מאת: דותן

שלום רב אני החלפתי ... במקום כוס קפה בבוקר אני מכין שייק קבוע .. בננה אחת 2 תמרים וקצת אגוזי מלך עם חלב סויה .. האם יש הרבה סוכר במרכיבי השייק?? נמצא לי לאחרונה רמה גבוהה של טריגליצרידים האם להפסיק עם השייק ..?? איזה מאכלים מורידים טריגליצרידים ?? תודה

07/04/2014 | 05:57 | מאת: טובה בר-שאן

דותן שלום כאשר אתה אוכל מזונות עם הרבה סוכר הם הופכים בהמשך לטריגליצרידים. המלצתי לעשות בבוקר שיק שמכיל חסה ,סלרי ,נענע, תרד תפוח ' ורבע לימון . למונדה בטעם מדהים , מנקה כבד וטעימה . מאכלים המורידים טריגליצרידים: זה הרבה ירקות ירוקים , אומגה 3 הנמצאת באגוזים ובדגי ים צפוני כמו סלומון. ומאכלים עם אינשקס גליקמי נמוך בהצלחה בברכת חג אביב שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית