מה לא בסדר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/04/2014 | 15:24 | מאת: לי

שלום מרב יאוש כבר לא יודעת מה לעשות ונמאס לי הבטן שלי עושה לי צרות- יום היא בסדר ויום לא בסדר. בבוקר קמתי ועשיתי קיבה והבטן התרוקנה יפה. ולאחר כמה שעות- מתחיל להיות לי נפיחות בבטן ואני מרגישהב גזים- ככה שברור לי שהבטן נפוחה בגלל הגזים.. מה יכולה להיות הסיבה לכך שלמרות שבבוקר היתה לי קיבה והבטן התרוקנה אז לאחר כמה שעות יש גזים- בלי שאכלתי כלום מאז היציאה חוץ מבחיצה קשה. למען האמת שתיתי יחד עם הביצה הקשה גם 2 כפות של חומץ תפוחים אורגני (ולא שתיתי מים) האם יכול להיות שחומץ התפוחים גרם לי לבלאגן בבטן ובגלל זה הנפיחות?האם בגלל שלא שיתיתי עם זה מים? ובכלל- מה יכולה להיות הסיבה לגזים למרות שהיתה יציאה בבוקר? תודה מראש

04/04/2014 | 05:42 | מאת: טובה בר-שאן

לי שלום חסרים לי נתונים על מנת לתת לך תשובה. אולם יתכן שלא אכלת שעות רבות . והחומץ גירה להתססה. יתכן גם שיש לך מעי רגיז. המלצתי תפסיקי עם חומץ תפוחים ותאכלי ארוחות מסודרות כל מס' שעות יש מקום לפנות לרופא משפחה לשלול בעיות אחרות. בברכה ובהצלחה חג פסח שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית