פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/03/2014 | 13:20 | מאת: פרוביוטיקה

אני מעונינת לצרוך פקרוביוטיקה כדי להרגיע את מערכת העיכול ולחזק אותה ויש לי מס שאלות: 1- האם זה יעזור למקרה של גזים? 2- האם צריכת פרוביוטיקה גורמת לתלות? 3- האם צריך מרשם רופא? כמה פעמים ביום עלי לצרוך? בוקר? ערב? לפני/אחרי האוכל? 4- אם אני רואה שינוי לחיוב- האם אפשר להפסיק? ואם כן- האם זה אומר שמערכת העיכול התחזקה? ואם אפסיק- האם מערכת העיכול תחלש שוב? אןודה מאוד אם תענו לי על כל שאלה בנפרד ים של תודות

30/03/2014 | 14:32 | מאת: אביטל זלצר

פרוביוטיקה שלום 1- פרוביוטיקה עוזרת עד מאוד לגזים ולהרבה בעיות עיכול. 2- היא אינה גורמת לתלות. 3.אין צורך במרשם רופא.יש לצרוך ביחד עם האוכל (תלוי במה רוצים לטפל) 4.אפשר להפסיק- מומלץ לצרוך עד שיש הקלה בסימפטומים ולחזור ולהשתמש אם הם חוזרים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית