sivim

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/03/2014 | 17:08 | מאת: שחר

שלום לך הייתי אצל גסטרו בשל גזים ונפיחות בבטן חרי כל דבר שאני אוכלת והא אמר לי להמעיט בסיבים תזונתים כי יש אנשים שזה עושה להם לא טוב. 1- מה עלי לאכול במקום זה כדי לא להרגיש בגזים ובנפיחות 2- ידוע שסיבים תזונתיים מאוד חשובים לבריאות הגוף- אם אמנע מהם אני אזיק לעצמי- אם ככה- מה עלי לעשות? תודה

30/03/2014 | 14:41 | מאת: אביטל זלצר

שחר שלום. צריך יותר נתונים כדי לדייק תשובה במקרה שלך. אני מציעה לך לפנות לתזונאית טבעית ולהרכיב תפריט מאוזן ובכלל לבדוק האם באמת הגזים והנפיחות נגרמים דווקא מהסיבים. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית