כורכום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/03/2014 | 22:04 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 48 והתחלתי לאכול כל בוקר סנדביץ עם זרעי פשתן, קצת גבינה לבנה רבע כפית כורכום ופילפל שחור. כמו כן, התחלנו לסחוט במסחטת מיצים קשים: גזר, תפוח ושורש כורכום. שאלתי היא האם זה בסדר לאכול כורכום כל כך הרבה. ואם זה לא מזיק. ואם זה בריא לסחוט שורש כורכום. אשמח לתשובה. גם בעלי והילד מצטרפיםלשתיית מיץ הכורכום. תודה רבה

24/03/2014 | 06:39 | מאת: טובה בר-שאן

מיכל שלום כורכום נהדר כאשר את אוכלת כורכום תמיד פלפל שחור כי כל לבד הוא כמעט לא נספג בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית