בקע..דלקת בושט דרגה A-B

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/03/2014 | 20:20 | מאת: שרה

אני בת 51 משקל קרוב ל 100 ..עשיתי הרבה דיאטות למינהם וכיום אני אוכלת מזונות ללא גלוטן (הרוב) מיתנפחת לי הבטן העליונה והיא קשה..כל אוכל שאני אוכלת היא מיתקשה ומיתנפחת..בטן עליונה אין לי צרבות ולא בחילות ... עשו לי בגסטרו את הבדיקה צילום דרך בגרון..גאסטרוקו.. ומצאו שיש לי דלקת בקע בושט האם לדעתך יש תזונה מתאימה? האם מסוכן? עליי לציין שלקחו לי ביופסיה מהכיבה לבדיקה...עדיין אין תשובה תודה

24/03/2014 | 06:32 | מאת: טובה בר-שאן

שרה שלום כתוצאה מהבקע הקיבה עולה למעלה ולכן התחושה של הנפיחות . חשוב מאוד לאכל ארוחות קטנות מאוד (לא מטוגן, לא מוצרים מהחיי ) יותר מזונות ירוקים וכתומים . המלצתי לקחת כורכום שירפא לך את הדלקת וכן פרוביוטיקה. ולהוריד במשקל . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

24/03/2014 | 07:43 | מאת: שרה

תודה לך על ההתיחסות..שאלתי למה את מתכוונת כורכורם? (הקפסולות?)...ומה דעתך על מזון ללא גלוטן? יכול להועיל.? תודה

מנהל פורום תזונה טבעית